Capture d’écran 2018-10-05 à 12.18.46.png
 
Jos et muuta suuntaa, niin voit hyvinkin päätyä sinne mihin olet menossa
— Lao Tzu
 

KUKa minä olen

Kuulen usein olevani hämmentävän avoin ja autenttinen, haluan elää aidosti ja uteliaasti. Olen kokonaiskuvasta, syvistä tasoista ja ihmismielen potentiaalista kiinnostunut tutkija. Saan energiaa luonnosta, liikkumisesta, yksinolemisesta ja aidoista kohtaamisista. Näen kaikki kokemukset mahdollisuuksina oppia ja kasvaa. Tutkin intohimoisesti erilaisia näkökulmia ja luon usein uutta ajattelua kokeilemalla uusia tulokulmia.

Erinäisyydet ja samankaltaisuudet kiehtovat minua ja olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut ihmisyyden kirjon vaikutuksesta yksilöiden ja kulttuurin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, toimivuuteen ja muutosvalmiuteen. Innovatiiviset yhteistyötavat, avoimen, myönteisen ja positiivisen kulttuurin luominen ja tietoisemman maailman muodostaminen yksilöinä ja yhdessä saavat minut syttymään.

Olen asunut puolet elämästäni Ranskassa ja jo nyt saanut kokea paljon. Elämän eri vaiheita, kehitystä ja kulttuurien kirjoa useasta eri näkökulmasta ja eri roolien kautta naisena, vaimona, äitinä, tyttärenä, ystävänä, siskona ja ammattilaisena.

Viimeiset 12 vuotta olen tutkinut, harjoittanut ja toteuttanut muutosta, kasvua ja itsensä myönteistä johtajuutta tietoisesti ja aktiivisesti henkilökohtaisella tasolla, arjessa läsnäolon, ihmissuhteiden ja kirjoittamisen kautta.

Olen löytänyt intohimoni coachaukseen oman jatkuvan kasvun ja muutosprosessini kautta. Omalla kohdallani tähän tarvittiin useita kriisejä ja elämää mullistavia kokemuksia (syntymää, kuolemaa, sairautta, romahdus, loppuun palaminen ...), jotka pakottivat minut havahtumaan, muuttumaan ja ottamaan vastuu kokonaisvaltaisesta transformaatiosta. Läpikäymäni kokemukset ja muutoksen varrella opitut tiedot ovat saaneet minut muuttamaan käsitykseni melkeinpä ihan kaikesta. Ohjauduin luomaan itseni tietoisesti uusiksi, sisäisiä rakennelmia, rajoitteita ja uskomuksia havainnoiden. Uusia ennaltatuntemattomia mahdollisuuksia ja vahvuuksia omaksuen. Valitsin oman elämän johtajuuden ja jatkuvan kasvun. Olen sitoutunut omaan keskeneräiseen erinomaisuuteni ja johtajan roolissa jatkuvaan kasvuun mielen ja olemisen tasoilla.

Ammatillinen taustani on kansainvälisessä liiketoiminnassa : olen työskennellyt kansainvälisesti ostajana vähittäiskaupan alalla ja digiyrityksen markkinointiviestinnässä Ranskassa, jossa asuin 18 vuotta. 

Nyt toimin ja uskallan yrittäjänä. Olen Start Stop Shift Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Tällä hetkellä asun Suomessa, Espoossa, kolmen poikani, ranskalaisen yrittäjämieheni ja kahden kissamme kanssa. 

aboutme.png
 
 
 

opinnot & tutkinnot

Tässä oleellisimmat koulutukseni elämänkoulun, päivittäisen äitiyden, parisuhteen ja jatkuvan uteliaan itsetutkiskelun lisäksi. Rakastan kuvittelua, sanoja, kirjoja ja lukemista. Olen elämän ikuinen ja intohimoinen opiskelija.   

  • Certified Brain Based Coach, Neuro Leadership Group, 2018, Helsinki Finland (ICF ACC certification under work).

  • Certified MPM hypnotherapist, Certified Marisa Peer Rapid Transformation Therapist, 2016, London UK

  • Certified Facilitator Access Consciousness, 2014, Worldwide

  • Yoga teacher training RYT 200 Flow Yoga (Hima Happiness), 2014, Helsinki Finland. 

  • Yoga teacher training RYT 50 Yin Yoga (Victor Chng), 2015, Helsinki Finland

  • SKEMA Business School, 2003, Lille France

  • BTS Commerce International, 2000, Lille France

  • Secondary school graduate (Svenska Privatskolan), 1997, Oulu Finlande