Capture d’écran 2018-10-05 à 12.18.46.png
 
Jos et muuta suuntaa, niin voit hyvinkin päätyä sinne mihin olet menossa
— Lao Tzu
 

KUKa minä olen

Kuulen usein olevani hämmentävän avoin ja autenttinen, pyrin elämään kuten opetan. Olen kokonaiskuvasta, syvistä tasoista ja ihmisen loputtomista mahdollisuuksista kiinnostunut visionäärinen johtaja. Saan energiaa luonnosta ja aidoista kohtaamisista. Näen kaikki kokemukset ovat mahdollisuuksia oppia ja kasvaa. Rakastan tutkia erilaisia näkökulmia ja luon jatkuvasti uutta ajattelua kokeilemalla uusia tulokulmia.

Erinäisyydet ja samankaltaisuudet kiehtovat minua ja olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut ihmisyyden kirjon vaikutuksesta yksilöiden ja kulttuurin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, toimivuuteen ja muutosvalmiuteen. Innovatiiviset yhteistyötavat, avoimen, myönteisen ja positiivisen kulttuurin luominen ja tietoisemman maailman muodostaminen yksilöinä ja yhdessä saavat minut syttymään.

Olen asunut puolet elämästäni Ranskassa ja saanut kokea kultturien kirjoa useasta eri näkökulmasta eri roolien kautta naisena, vaimona, äitinä, tyttärenä, ystävänä, siskona ja ammattilaisena.

Viimeiset 12 vuotta olen tutkinut, harjoittanut ja toteuttanut muutosta, kasvua ja johtajuutta tietoisesti ja aktiivisesti henkilökohtaisella tasolla tietoisen läsnäolon ja kirjoittamisen kautta.

Olen löytänyt intohimoni coachaukseen oman “heräämisen” ja muutosprosessini kautta. Omalla kohdallani tähän tarvittiin useita kriisejä ja elämää mullistavia kokemuksia (syntymää, kuolemaa, sairautta, romahdus, loppuun palaminen ...), jotka pakottivat minut havahtumaan, muuttumaan ja ottamaan vastuu kokonaisvaltaisesta transformaatiosta. Läpikäymäni kokemukset ja muutoksen varrella opitut tiedot ovat saaneet minut muuttamaan käsitykseni melkeinpä ihan kaikesta. Ohjauduin luomaan itseni tietoisesti uusiksi, sisäisiä rakennelmia rajoitteita ja uskomuksia havannoiden. Uusia ennaltatuntemattomia mahdollisuuksia ja vahvuuksia omaksuen. Valitsin oman elämän johtajuuden ja jatkuvan kasvun. Olen sitoutunut omaan keskeneräiseen erinomaisuuteni ja johtajan roolissa jatkuvaan kasvuun mielen ja olemisen tasoilla.

Ammatillinen taustani on kansainvälisessä liiketoiminnassa : työskentelin ostajana vähittäiskaupan alalla ja digiyrityksen markkinointiviestinnässä Ranskassa, jossa asuin 18 vuotta. 

Olen Start Stop Shift Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Tällä hetkellä asun Suomessa, Espoossa, kolmen esiteini-ikäisen poikani, ranskalaisen yrittäjämieheni ja kahden kissamme (Ilo & Pipo) kanssa. 

aboutme.png
 
 
 

opinnot & tutkinnot

Tässä oleellisimmat pätevyyteni elämänkoulun, päivittäisen äitiyden, parisuhteen ja jatkuvan tietoisen itsetutkiskelun lisäksi. Olen myös parantumaton kirjanörtti ja elämän ikuinen ja intohimoinen opiskelija.   

  • Certified Brain Based Coach, Neuro Leadership Group, 2018, Helsinki Finland (ICF ACC certification under work).

  • Certified MPM hypnotherapist, Certified Marisa Peer Rapid Transformation Therapist, 2016, London UK

  • Certified Facilitator Access Consciousness, 2014, Amsterdam, Stockholm, Costa Rica, London UK, Italy

  • Yoga teacher training RYT 200 Flow Yoga (Hima Happiness), 2014, Helsinki Finland. 

  • Yoga teacher training RYT 50 Yin Yoga (Victor Chng), 2015, Helsinki Finland

  • SKEMA Business School, 2003, Lille France

  • BTS Commerce International, 2000, Lille France

  • Secondary school graduate (Svenska Privatskolan), 1997, Oulu Finlande