Moi, olen henrika

COACH & muutos valmentaja

Olen ihmismielen potentiaalista kiinnostunut coach, joka ohjaa kohti kokonaisvaltaista ja hyvinvoivaa tehokkuutta. Valmennuksessani pyrimme yhdessä sinun ja organisaatiosi todellisen potentiaalin esiin tuomiseen, suorituskyvyn vahvistamiseen, sekä inside-out kulttuurinmuutokseen tietoisen johtamisen avulla.

Jokaisella meistä on valtavasti sellaista kyvykkyyttä ja vahvuutta, joka saattaa jäädä piiloon. Voimme saada potentiaalimme käyttöön voimauttavan tuen ja uteliaan lähestymistavan avulla. Coachina kannustan sinua näkemään mahdollisuutesi ja ilmaisemaan todellisia kykyjäsi. Tarjoan mind-SHIFTIN, jossa katse käännetään huonosti toimivista asioista kokonaisuuteen ja sen erinomaisuuksiin.

Itselleni kaikki kokemukset näyttäytyvät tilaisuutena kehittyä. Suhtaudun elämään jatkuvalla uteliaisuudella ja pyrin olemaan aidosti läsnä. Minulle on kehittynyt taito tehdä näkymättömästä voimavarasta näkyvää. Osaan selkeyttää monimutkaiseltakin tuntuvia tilanteita.

Kun keskitytään yksilön ja organisaation vahvuuksiin ja suunnataan katse huonosti toimivista asioista kokonaisuuteen ja sen erinomaisuuksiin, silloin alkaa tapahtua todellista muutosta.

 

Työskentelen suomeksi, englanniksi, ranskaksi, ja ruotsiksi.