sinä johdat 

“Johtajuus ei ole työnkuva. Johtajuus on olemisen tapa. Johtajia ovat ihmiset, jotka ovat valmiita astumaan esiin.”

- Michael Neill

Saatat olla toiminnanjohtaja, edelläkävijä, intohimoinen yrittäjä, luovan alan ammattilainen, ennakkoluuloton esimies/nainen tai muuten vaan erinomaisuutta tavoitteleva yksilö tai organisaatio.

Haluat toimia tehokkaasti ja tahdot tuntea itsesi keskittyneeksi, selkeäksi ja energiseksi. Haluat kokea iloa, vapautta ja hallinnan tunnetta niin työssä kuin yksityiselämässäkin.

Toivot voivasi elää tasapainoisesti ja arvojesi mukaisesti, vahvuuksiasi, ideoitasi ja luovuuttasi hyödyntäen.

Olet tottunut saamaan paljon aikaseksi itseksesi. Mutta ehkä jonkun elämän osa-alueen kustannuksella? Mietitkö, voisiko nyt olla hyvä aika löytää vierelle luotettava ja innostava coach? Olisiko mahdollista löytää laadukas ajattelukumppani, joka ohjaa saavuttamaan uuden olemisen ja tekemisen tason, keveyden ja helppouden tunteella?

Hyvä coach näkee vahvuutesi ja potentiaalisi, selkeyttää ajatuksiasi ja mahdollistaa tavoitteiden toteuttamista avaamalla suuremman kuvan eteesi. Yhteistyö coachin kanssa buustaa energiaasi ja tukee esimerkiksi ottamaan haltuun uusi tehtävä, omaksua uusi rooli organisaatiossa tai luoda omaltatuntuva menestyvä business.